За директна връзка с експертите - 0900 630 40

Попитай руните


THURISAZ (ВЕЛИКАН)

Руната на могъществото
- дава ви сили за вземане на решения. Осигурява защита и късмет, който е по-скоро непредвиден, идва неочаквано за вас. Вие просто ще се окажете на точното място, в точното време, за да оберете плодовете му.

Руната би могла да значи, че периода на късмет, който ви спохожда напоследък, за съжаление е към своя край. Критично преценете ситуацията, в която се намирате, оценете правилно реалността, преди да се впуснете стремглаво напред. При правилна преценка от ваша страна ще имате сили да се справите с проблема.

Ако проблемът ви е свързан със спор или зависеща от вас позиция, тогава по-добре бъдете малко по-отстъпчиви. Възможно е да ви бъде оказан натиск от политическо, финансово и морално по-силен противник. В най-позитивна светлина руната означава, че в живота ви се намесват мощни сили за защита, късмет и добро здраве.


    Гаданието е автоматично генерирано и не може да се сравни със истинското гледаене на руни, което е въпрос на професионално извършени ритуални действия и като цяло сложен процес. Ако желаете, да се докоснете до истинската сила на ясновидството с руни, обърнете се към съответните специалисти:
Бойко Ценков

 

Експерти за онлайн консултации

Анета Хубенова

Анета Хубенова

Експерт по Гадания, Магия, Други

Вход в системата