Магии с яйце

Модератори: MagNasko, doncho, borislav

Магии с яйце

Мнениеот mar4eto » Сря Дек 20, 2006 5:57 pm

Здравейте!Може ли да ми обясните какво точно представляват магиите с яйце и по какво мога да разбера дали ми е направена такава?Благодаря предварително.
mar4eto
 
Мнения: 0
Регистриран на: Сря Дек 20, 2006 5:54 pm

Мнениеот MagNasko » Съб Дек 23, 2006 5:08 pm

здравейте с яйце могат да се правят доста неща защо точно мислите че ви е направена магия с яйце дайте малко повече инфо с яйце може да се правят филтри с който се снемат несвойствените енергии а също така може да се правят и доста бели като се започне от енергийни блокажи и се стигне до магия за смърт
Изображение
Изображение
Аватар
MagNasko
Супер Експерт
 
Мнения: 286
Регистриран на: Пет Яну 06, 2006 2:34 am
Местоположение: Благоевград , София

Мнениеот mar4eto » Пон Дек 25, 2006 6:14 pm

Смятах , че ми е направена магия ,защото намерихме яйце в коридора на гарсиониерата ни, близо до него имаше капки от восък.Една приятелка ми беше разказвала , че неин роднина доста е изпатил от такъв вид магия и реших да се поровя малко в интернет и да поразпитам.Но проблемът взе да се изяснява.Съседите казаха , че те са намерили няколко яйца и са видели в мазето си белка.За по-сигурно хвърлихме яйцето във вода(това се правело срещу евентуална магия).
mar4eto
 
Мнения: 0
Регистриран на: Сря Дек 20, 2006 5:54 pm

Мнениеот MagNasko » Вто Дек 26, 2006 6:35 am

ми това е добре бих искал да ви кажа че магия ако има и тя е на лице не е нужно някой да я диагностицира самият човек върху който има някакво влияние сам го усеща в повечето случай
Изображение
Изображение
Аватар
MagNasko
Супер Експерт
 
Мнения: 286
Регистриран на: Пет Яну 06, 2006 2:34 am
Местоположение: Благоевград , София

Мнениеот Na_ra_Den » Вто Май 22, 2007 5:29 pm

Ооооо тези **** трикове са известни на всички :D

Какво ще се случи с яйцето, дали ще се забули или ще изглежда сварено и т.н. зависи от състава на водата и какви други химически елементи има в нея. Много самозвани магове и ходжи изпращат хората да наливат вода от специален извор, за да може яйцето да се забули със сигурност!


Една сигурна техника за проверяване на това дали има човек магия е тази:

1/ В глинен съд се налива светена вода
2/ Поставете палеца на челото си и мислено задайте въпроса "Има ли върху мен негативно влияние" Повторете си го на ум или на глас няколко пъти.
3/ Потопете палеца в съд със олио и оставете да капнат 3 капки от олиото във водата

Ако 3те капки останат отделно една от друга, ако останат обособени - тогава няма никакво негативно влияние.

Ако 1 капка се разтвори или покрие повърхността на водата изцяло - тогава може да сте сигурни, че са ви урочасали или сте жертва на енергиен вампир.

Ако 2 капки се разтворят или покрият повърхността на водата - тогава трябва да знаете, че аурата ви е изключително отслабена и замърсена и към вас системно има насоечени негативни мисли и емоции, с цел да ви провалят

Ако 3 капки се разтворят или покрият повърхността на водата, тогава бъдете сигурни, че имате направена черна магия


И в трите случая, независимо дали 1, 2 или 3 капки се разтворят- трябва да потърсите за помощ човек който има познания и умения да се справя с подобни проблеми.
Аватар
Na_ra_Den
 
Мнения: 390
Регистриран на: Пон Фев 09, 2004 12:16 pm
Местоположение: София и Варна

Мнениеот Na_ra_Den » Чет Май 24, 2007 5:11 pm

9 клас Химия.
Припомни си какъв е ефекта на хлора върху белтъка.
След това се замисли колко хлор има във водата и ще си оясниш ефекта на забуленото яйце.

:D :D :D Изказваш се неподготвена !!!
Аватар
Na_ra_Den
 
Мнения: 390
Регистриран на: Пон Фев 09, 2004 12:16 pm
Местоположение: София и Варна

Мнениеот Na_ra_Den » Пет Май 25, 2007 12:33 pm

дени, много разпалено защитаваш **** си позиция :D
Аватар
Na_ra_Den
 
Мнения: 390
Регистриран на: Пон Фев 09, 2004 12:16 pm
Местоположение: София и Варна

Мнениеот 4ara » Нед Фев 24, 2008 12:26 am

Здравейте на всички, доста отдавна търся отговор на един въпрос! С моя съпруг се преместихме да живеем в къща на село, която е може би на около 100 години. Докато правихме ремонт трябваше да се изчистят комините. На стената където минава комина има капаче което се отваря и от там се изчистват саждите. Когато мъжът ми започна да чисти ИЗПАДНА ЕДНО ЯЙЦЕ (от кокошка) ОТ ТАМ, БЕШЕ ЦЯЛО НЕ БЕШЕ ОБГОРЯЛО ВСЕ ЕДНО СЕГА Е СЛОЖЕНО (казвам сложено защото има два начина да попадне там или е сложено или е пуснато от комина J), А КОМИНИТЕ НЕ БЯХА ЧИСТЕНИ МОЖЕ БИ 30 ГОДИНИ. ЛОШОТО Е ЧЕ ЯЙЦЕТО ПАДНА В РЪКАТА НА СЪПРУГЪТ МИ. ВЕДНАГА ГО ХВЪРЛИХМЕ В РЕКАТА. И сега най- интересното- купихме си бързонагряващ бойлер, чупи се всеки месец; сменихме 4 печки( духалки), телевизора ни се разваля два пъти; и тн; Освен това започнаха доста ожесточени скандали в семейството ( мъжът ми се промени в доста отношения все едно не е той). Е кажете сега имам ли основание да си мисля че всичко това е свързано с някаква магия!?
4ara
 
Мнения: 2
Регистриран на: Нед Фев 24, 2008 12:03 am

Мнениеот Na_ra_Den » Нед Фев 24, 2008 12:52 am

Имате основание и това е меко казано.
Просто форумът не е място за такива разговори, Има много детайли които трябва да се изяснят и за да се корегират нещат атрябва да се подходи индивидуално. Тук можем да дискутираме само принципно как стоят нещата.
Ако желаете може да се свържите лично с мен.
Аватар
Na_ra_Den
 
Мнения: 390
Регистриран на: Пон Фев 09, 2004 12:16 pm
Местоположение: София и Варна

Мнениеот 4ara » Нед Фев 24, 2008 1:05 am

Разбирам че темата не е за форум,но тъй като до сега съм ходила при две жени да ми "гледат и баят" и резултат никакъв и предпочетох този вариант. Така, как можем да поговорим ако иамте skype, напишете ми го на tsveta_marinova@abv.bg ако разбира се е удобно.
4ara
 
Мнения: 2
Регистриран на: Нед Фев 24, 2008 12:03 am

Мнениеот Na_ra_Den » Нед Фев 24, 2008 2:47 am

Всички необходими мои координати са дедени в профила ми.

Може да сте ходили на много места, но това нищо не означава.
Много хора в България страдат от паническо разстройство...ходят години по различни психиатри и ефект няма никакъв и накаря намират подходящия психотерапевт и за 1 месец се оправят. :D

Всичко е въпрос на избор. Имате избор дали да оставите нещата да следват своя ход, може да изберете че двете жени не са ви помогнали и никой не може д ави помогне, може д аизберете и че може и да ви бъде помогнато. От това което ще изберете зависи и какво ще се случи.
Аватар
Na_ra_Den
 
Мнения: 390
Регистриран на: Пон Фев 09, 2004 12:16 pm
Местоположение: София и Варна

Мнениеот Albedo Rubedo » Нед Фев 24, 2008 1:04 pm

Помислете поради какви причини някой би ви направил магия, защото такива със сигурност има. Нищо не произлиза от нищото. С нещо сте предзизвикали подобно въздействие. Потърсете и на други места из къщата- може да намерите още яйца или разни нетипични неща на още по-нетипични места...
Аватар
Albedo Rubedo
 
Мнения: 602
Регистриран на: Вто Юли 27, 2004 2:39 pm
Местоположение: Bulgaria

Мнениеот iosono » Сря Мар 12, 2008 12:15 pm

По-горе беше казано, че човек винаги усеща ако някой нещо му вреди, било то с негативна енергия или с конкретни действия, които имат за цел да ви навредят.
Независимо дали си умен или не си, дали си чел нещо по въпроса или не си - то се усеща и ако е моментът да се променят нещата - идва и човекът, който да го направи. Просто се фокусирайте върху това, което ви се случва и ако се усетите, че се въртите като в омагьосан кръг и че ви се случват сранни за другите хора и за вас неща - търсете помощ. Не търсете обяснение защо се случва - търсете помощ. Може да ви се подскаже чрез съня, но не винаги можем да го разберем. Следете за чести и повтарящи се ситуации - т.е. омагьосан кръг.
За съжаление, винаги има лошо, иначе (някой го беше казал) как ще разберем какво е доброто... Не питайте защо на мен се случва, а помислете как да си помогна - и скоро отговорът сам ще дойде.
Също отидете и в църква, нека да ви почетат молитва - между другото в част от молитвата се казва "Боже пази еди кой си от видими и невидими врагове".
Най-добрят лекар е любовта.
iosono
 
Мнения: 14
Регистриран на: Сря Яну 17, 2007 4:45 pm

Мнениеот Na_ra_Den » Пон Май 26, 2008 8:05 pm

Да сте прочели някъде, нещо АЗ да съм писал за капки от олио?
:D
Единствено съм писал, че е глупаво, наивно и няма връзка с никаква логика. Писъл съм, че метода е точно толкова ****, колкото и яйцето което се забулва във водата и изглежда като сварено (благодарение на хлора във водата, който влиза в химична реакция с белтъка) :D
Едва ли аз съм човека когото трябва да питате за такива фолклорни методики. Моето мнение е ясно и категорично изразено - така не се прави.
Излседването на това, дали човек има магия, защо не му върви, на какво се дължат сривовете в живота му е нещо изключително сериозно и не се прави с подобни игрички.
Аватар
Na_ra_Den
 
Мнения: 390
Регистриран на: Пон Фев 09, 2004 12:16 pm
Местоположение: София и Варна

Мнениеот Гримьорката Муси » Пон Юни 30, 2008 4:56 pm

Еми то затова се мисли преди да идеш някъде. Сладките приказки и изкуствените усмивки нищо не означават. Истинския маг мое и да ти се накара, да те смъмри и ще ти каже директно в очите без значение дали на теб ще ти хареса или не
Гримьорката Муси
 
Мнения: 53
Регистриран на: Пон Дек 31, 2007 3:31 am

Следваща

Назад към В Ъ П Р О С И и О Т Г О В О Р И

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта