ПРИЛОЖНА МАГИЯ- ритуали и техники

Модератори: MagNasko, doncho, borislav

МАГИЯТА МОЖЕ И

Мнениеот Na_ra_Den » Вто Мар 22, 2005 1:33 pm

МАГИЯТА МОЖЕ И ДА ПОМАГА!

Свикнали сме в ежедневието си за магия да приемаме всяко насочено негативно въздействие, но магията е и изкуство, и наука. Тя ни позволява да станем господари на живота си, да постигнем здраве, щастие, любов и просперитет.
Някой мислят, че да правиш магии е дарба; други вярват, че я има само в приказките, но тя е реалност и всеки с малко усилие и много желание може да я усвои в определена степен. Такава е целта и на единственото в югоизточна Европа училище за магове.
За читателите на вестник “Врачка”, експертите от “Училище МАГ” ще разкрият части от програмите си за обучение, като описаните техники, всеки от вас може да използва за да направи живота си по- добър.


материалите са публикувани първо във вестник ВРАЧКА.
повече информация има в линка по- долу:
http://www.magicaura.com/vrachka1/index.php
Аватар
Na_ra_Den
 
Мнения: 390
Регистриран на: Пон Фев 09, 2004 12:16 pm
Местоположение: София и Варна

РИТУАЛ ЗА ИЗЧИ

Мнениеот zuvuya » Вто Мар 22, 2005 1:43 pm

РИТУАЛ ЗА ИЗЧИСТВАНЕ НА НЕГАТИВНАТА ЕНЕРГИЯ

Описаният ритуал не е универсален, не премахва магии и може да се използва за да хармонизира енергийния климат в дома ви

НЕОБХОДИМИ СА:
три бели свещи, тамян, въглен, кръстче, бял вълнен конец и неметален съд с вода и розмарин.
ХОД НА РИТУАЛА:
Поставете свещите на триъгълник с основа към вас. Запалете ги обратно на часовниковата стрелка, като започнете от тази при върха. Използвайте кибрит, магията не признава запалки. В средата на триъгълника поставете въглена и тамяна в някакъв съд и пред тях купата с водата и кръстчето в нея. Гледайте в пламъка на свещта при върха на триъгълника. Когато погледа ви се премрежи, затворете очи и си представете, че всичко се превръща в голяма златна сфера, която обхваща жилището ви. На края на ритуала изгасете свещите по реда в който сте ги запалили, а с водата напръскайте дома си и измийте огледалата.

КАК ДА ПРИВЛЕЧЕМ КЪСМЕТА?

НЕОБХОДИМИ СА:
червена свещ и тънки воъчни свещи, отговарящи на броя на членовете на семейството. Необходими са още чаша с червено вино, пчелен мед и ръжен хляб
ХОД НА РИТУАЛА:
Запалете червената свещ, отляво на нея поставете меда, отдясно хляба, а виното пред вас. Обградете ги в кръг с останалите свещи, като всяка наричате за член от семейството. Палете ги от червената свещ.
Погледнете в пламъка на голямата свещ и кажете заклинанието: “ Зло черно под бял камък да спи, от земно злато богатство да е, живота- меден, сладък! Пламъче вълшебно, в огнен кръг дома пази; по вода да ни върви; ветровете буйни късмет да донесат и всичко от земята!”
Изчакайте тънките свещи да изгорят и следете пламъка им. Той ще ви предскаже какъв ще бъде живота на човека през следващата година. Восъка който остава с фигурките по него, също предсказва.
Отпийте от виното; намажете мед на хляба и отхапете хапка, а останалото заровете в земята с молба да даде късмет, полейте с виното. Голямата свещ угасете и я запалете да догори на някое семейно събиране, или на празник

РИТУАЛ ЗА ЗДРАВЕ
описаният ритуал, няма да ви излекува, ако страдате от тежки или хронични заболявания, той ще подобри енергийния климат на дома и ще привлече доброто здраве в него. Ако здравословното ви състояние е сериозно, се обърнете към лекар. За сериозни енергийни корекции, ползвайте система от типа на Рейки

НЕОБХОДИМИ СА:
3 елхови клонки, сребърно кръстче, зелена, червена и жълта свещ, глинен съд с изворна вода(може и минерална), червен вълнен конец.
ХОД НА РИТУАЛА
Завържете двата края на връвта и оформете кръг от нея. По кръга подредете в триъгълник трите свещи, с върха към вас, където е червената. Левият връх е на зелената свещ, а десният на жълтата. В средата поставете купата с водата и в нея сложете кръстчето. Зад купата, както и вляво и в дясно от нея, сложете по една елхова клонка.
Запалете свещите по часовниковата стрелка, като започнете от тази пред вас. С ръка над пламъците, очертавайте бавно кръгове в същата посока, в която сте запалели свещите. Кажете следното заклинание на водата: “Буен огън гори, болестта да изгори; жива вода тече, здраве да ми донесе- през новата година да съм силен, здрав като елхата!

ОПИСАНИТЕ РИТУАЛИ ДЕЙСТВАТ ЕФЕКТИВНО, САМО ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ, ЧЕ В ДОМА ИЛИ СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК Е ЧИСТ И НЕОБРЕМЕНЕН ОТ ЕНЕРГИЙНИ НЕГАТИВНИ ВЛИЯНИЯ. В ЗАВИСИМОСТ ОТ СЛУЧАЯ РИТУАЛИТЕ ДАВАТ РЕЗУЛТАТ ДО ОКОЛО 20 ДНИ, АКО СЛЕД ИЗТИЧАНЕ НА ТОЗИ ПЕРИОД, ЖЕЛАНОТО НЕ Е ПОСТИГНАТО- ОБЪРНЕТЕ СЕ КЪМ СПЕЦИАЛИСТ ЗА КОНСУЛТАЦИЯ

маг Бойко Ценков
http://www.magicaura.com/authors.php?Auth_ID=4
[url=http://mistichno.com/modules/profile/userinfo.php?uid=2100/]ИСТИНСКА МАГИЯ

.
[/url]
zuvuya
 
Мнения: 16777214
Регистриран на: Пет Юли 02, 2004 1:18 pm
Местоположение: Bulgaria

МАГИЯТА НА КРИ

Мнениеот zuvuya » Вто Мар 22, 2005 2:07 pm

МАГИЯТА НА КРИСТАЛИТЕ

Всеки от нас някога е се е удивлявал на красотата на скъпоценните камъни, чувал е, че те носят късмет и трябва да са съобразени с зодията. А и няма как да не знае за известните “прокълнати диаманти”, за които се носят легенди по целия свят.
Векове наред хората са приемали кристалите за нещо мистично и са им преписвали какви ли не магически свойства, някои от които за днешния човек звучат смехотворно. Така например, кварцовите кристали са се смятали за носител на лечебна енергия и като такива са се почитали при повечето шамани по света. Нефрита е почитан в древен Китай и Централна Америка ( маите, ацтеките, олмеките), като божествен камък притежаващ неземна мощ. Има запазени мумии на инките, които са покрити с нефритени плочки. Древните са смятали че така ще ги запазят за вечността.
Цветовете на някой от кристалите също са се смятали за свещенни, така например тъмносиният цвят на лазурита гонел демони и предпазвал от уроки древните- така смятали древните египтяни.
Силата на минералите и цветовете се използва и днес в съвременната магията. С цел да я усетите и тя да ви донесе малко повече радост, късмет и здраве през новата година по-долу давам три лесни рецепти и 3 таблици.

ЗОДИЯ------------------------ЦВЯТ-------------------------МИНЕРАЛ
водолей.........................светло жълт- бял..................тюркоаз
риби.............................зелен................................ ..........корал
овен..............................червен.............................. ........аметист
телец..............................оранжев............................ ..ахат
близнаци..............................жълт............................ ....берил
рак..........................................млечно бял.........................перла/лунен камък
лъв.........................................златист................... ..............кехлибар
дева.......................................цикламен................... ................хризолит
везни.......................................пурпурен.................. ..............опал
скорпион...................................тъмно син.............................турмалин
стрелец........................................светло син.........................лазурит
козирог..........................................кафяв................ ................халцедон

КРИСТАЛ------------------ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ
РОЗОВ КВАРЦ - любов, успех в училище
АМЕТИСТ- любов
МАЛАХИТ- пари
АХАТ- предпазва от рискови постъпки
ГРАНАТ- против уроки
ПЕРЛА- стабилност в семейството и хармония
КОРАЛ- защита
КЕХЛИБАР- здраве и за изпълнение на желания
ПЛАНИНСКИ КРИСТАЛ- защита, универсален камък

След като сте се сдобили с необходимия ви кристал, преди да започнете да го носите е нужно да се изчисти от натрупаната до момента информацията, която е абсорбирал и след това да бъде зареден. Тук трябва да уточня, че така зареден кристала ще ви носи само позитивна енергия, тъй като не е кодиран и индивидуализиран.
Да кодираш нещо означава да вкараш желаната информация на субатомнно ниво, в резултат на което камъка ще привлилча това което е необходимо на притежателя му. Причината поради която не давам техника за това е че тя ще е безполезна понеже е необходимо да се мине цялата програма за обучение по Обща екстрасензорика и основи на магията. Другият вариант е това да се направи от професионалист.
За да се получат добри резултати са необходими няколко неща. Първо да се подбере специален камък, защото камък, който носи енергия за пари, няма как да се кодира за любов. Второ- необходимо е този камък вече кодиран да бъде свързан с притежателя си и да резонира с него, за да може помощта да е насочена конкретно.

И така за да изчистим кристала
НЕОБХОДИМИ СА:
една бяла свещ, съд с вода, морска сол.

ХОД НА РИТУАЛА:
Запалете свеща и между вас и свеща поставете съдът с вода и след това кажете заклинанието:
“Чрез силата на водата и огъня пречиствам този кристал от всяка информация”
След това извадете камъка от водата и го сложете в купичка със сол заровен да престои през ноща.
На сутринта е готов за зареждане и употреба.

РИТУАЛ ЗА ЗАРЕЖДАНЕ НА КРИСТАЛ

След като кристала е изчистен е необходимо да го заредите с енергия

НЕОБХОДИМИ СА:
целта са нужни 3 бели свещи и кристала с който ще се работи .

ХОД НА РИТУАЛА:
Подредете ги в равностранен триъгълник с върхът към вас. Вземете камъка и го сложете по средата на триъгълника. Представете си как около него се образува сфера от енергия идваща от свещите и кажете заклинание, че чрез своята сила и енергията на огъня зареждате камъка с енергия за общо благо, сега. Представете си как топката се смалява докато кристала я погълне напълно.
Ако правилно сте го заредили след това когато го вземете в ръце ще имате усещането че пулсира.

МАГИЯ НА ЦВЕТОВЕТЕ

За силата на цветовете също може много да се пише. Правени са много изследвания за влияннието на цветовете върху човека, установено е, те влият на подсъзнанието и затова е създадена цяла с-ма за лечение наречена цветотерапия. Традиционната медицина от векове силата на цветовете е имала важна роля, а най-силно значение имат те в магията. Знае се, че червеното носи здраве и предпазва от уроки; синьо от лошото предпазва и носи спокойствие и така нататък…

ЧЕРВЕН- пари, защита
ОРАНЖЕВ- плодородие
ЖЪЛТ- енергия
ЗЕЛЕН- любов
СВЕТЛО СИН- духовност, мир
ТЪМНО СИН- мислене и учение
ВИОЛЕТОВ- промяна
БЯЛ- хармония

МИР И СПОКОЙСТВИЕ В ДОМА

НЕОБХОДИМИ СА:
1 бяла роза, 3 бели свещи и една бяла панделка, бял конец от естествена материя- най добре е вълна.

ХОД НА РИТУАЛА:
Поставете на масата по следния начин: първо трите свещи в формата на равностранен триъгълник, ообкражете ги с конеца в формата на кръг, по средата сложете розата и панделката. Запалете свещите по посока на часовниковата стрелка, и кажете заклинание, че взимате силата на белия цвят и чрез него внасяте мир, хармония и баланс в своя живот и на семейството, за тази година.

Както и останалите ритуали в практикума са с цел хармония и успех не действат при наличие на сериозни енергийни проблеми, като уроки, магии, клетви, кармични натрупвания. Ако имате подобен проблем е нужно бързо да се обърнете към специалист, за се направи изчистване и едва след това да направите ритуала. Ако след извършването на ритуала нямате резултати 15-30 дни се обърнете към специалист за проверка за на горепосочените проблеми.

маг Бойко Ценков
http://www.magicaura.com/authors.php?Auth_ID=4
[url=http://mistichno.com/modules/profile/userinfo.php?uid=2100/]ИСТИНСКА МАГИЯ

.
[/url]
zuvuya
 
Мнения: 16777214
Регистриран на: Пет Юли 02, 2004 1:18 pm
Местоположение: Bulgaria

МАГИЯ ЗА ДОМА<

Мнениеот zuvuya » Сря Мар 23, 2005 10:30 am

МАГИЯ ЗА ДОМА

За да има резултат описаните досега ритуали е необходимо енергийното поле на дома да е чисто от негативни енергии- да няма магии.
За да определите за наличие на подобни полета вкъщата ви ще ви трябват църковни свещи на брой толкова, колкото са помещенията.

ХОД НА РИТУАЛА:
Вземете свеща и от дясно на ляво обиколете помещението, като започнете от дясната стена на разтояние половин до един метър от пода. Ако свеща пращи, пука и изкарва черен дим, то там има наличие на негативна енергия. За да се неутрализира и изчисти енергията, трябва да се направят кръгови движения, подобни на совалка, до изчезване на патологията.

Изчистването може да направите и с три свещи, като ги запалите в най- замърсеният енергийно ъгъл на помещението. Дръжте до себе си икона, кръстче и светена вода. Представете си лошотията като паяжини и със силата на мисълта ги накарайте да се насочат към свещите и да изгорят. Ako има сериозно наличие на негативизъм тази процедура ще ви помогне, само временно. След нея в рамките на максимум 9 дни потърсете специалист, за да направи истинското изчистване и да ви сложи защита, защото магията ще се върне с тройна сила.
При наличие на 3 и повече зони, в който свещтта е пукала е необходимо също да потърсите специалист, защото вероятно става въпрос за сериозно негативно енерго- информационо влияние. В подобни случаи е хубаво да се вземат мерки бързо, тъй като енергийните проблеми се появяват внезапно и изведнъж сриват целия живот на човек.
Ако се съмнявате, че човек е поразен от магия, можете да проверите това също със свещ.

Човека стои изправен, а този който проверява държи свещта. Движи я по гръбнака, от тила, надолу към краката. След това се проверява гърба отляво надясно и накрая се минава пред човека и се проверява от челото до краката. И отново, ако свещтта пука, пращи или пуска черен дим, то става въпрос за силна негативна енергия. За съжаление, няма известна универсална техника за чистене при хора и във всеки случай се подхожда индивидуално. Каква техника ще се използва, знае само професионалистът.
Има хора които спекулират с незнанието на хората и казват, че магия се разваля с едно махване на ръка, ако ви кажат това- бъдете сигурни, че сте попаднали на ****. Не може магия, която е стояла с продължение на години да се изчисти изведнъж. Работи се в рамките на 20-30 дни, като се правят ежедневни процедури по снимките на хората- нека бъдем реалисти.

След като определихте наличието на или не на негативна енергия, трябва да знаете, че във всеки дом, офис, или друго помощение има зони на благосъстоянието. Те са девет като осем от тях съотвестват на осемте посоки и полупосоки на света. Всяка зона е свързана с определен аспект от живота и може да бъде активирана, посредством определен ритуал.

И така зоните се определят според мястото на вратата за съптветното помещение. Стената на която е тя е зоната на кариерата. След нея са съответно: обучението, семейството, богатството, славата, любовта и брака, деца, и полезни хора и пътувания(движението е по посока на часовниковата стрелка).

Ако в тези зони има натрупани вещи, ъглите не са изчистени хубаво или помещението не е квадрат и липсват някоя от зоните е необходимо да се свържете с експерт за да се направи енергийна корекция на дома.

АКТИВИРАНЕ НА ЗОНАТА НА БОГАТСТВОТО
Необходимо е 3 дни подред да палите червена свещ в тази зона. След което да извършите този ритуал.

НЕОБХОДИМИ СА:
купа с вода, червената свещ, девет жълти монети, ароматна пръчица.

ХОД НА РИТУАЛА:
Запалете свеща и пред нея поставете купата с вода и около тях монетите.
С ароматната пръчица правите три спирали, по часовниковата стрелка, след което кажете следното заклинание:
Сила на земата и водата с енергията ваша активирам зоната на Богството и просперитета в това помещение за да ми носи успехи и пари.
Концентрирайте поглед в пламъка на свещта и визуализирайте златни и червени спирали, който изпълват дома, след което обратно по тези спирали, към дома потичат парични потоци.
Оставете още малко да гори свеща, след което в същата съдинка сложете монетите и я оставета в тази зона да стои за привлича пари.

маг Бойко Ценков
http://www.magicaura.com/authors.php?Auth_ID=4
[url=http://mistichno.com/modules/profile/userinfo.php?uid=2100/]ИСТИНСКА МАГИЯ

.
[/url]
zuvuya
 
Мнения: 16777214
Регистриран на: Пет Юли 02, 2004 1:18 pm
Местоположение: Bulgaria

"ПРОЛЕТНИ

Мнениеот zuvuya » Сря Мар 23, 2005 10:50 am

"ПРОЛЕТНИ МАГИИ"

С настъпването на месец март, всички по стара българска традиция се закичваме с мартеници с пожелания за здраве и късмет. Но запитвали ли сте се някога защо се прави всъщност това точно през този месец? Месец март е началото на пролетта и на слънчевия зодиакален кръг, това означава, че енергийното поле на земята е доста по- силно и всяко слово, или ритуал може да активира тези сили с цел да се постигне благоденствие, здраве и щастие.
Самата направа на мартеницата също е бил цял ритуал, тя се е правила от някоя възрастана жена, като докато се изплитала са се извъшвали специфични баяния, които на съвременен език могат да се обяснят като кодиране на мартеницата.
Това е една от причините наште деди да са били толкова здрави, а ние въпреки че си закачаме мартеници да боледуваме.
Въпреки, че времето за изготвянето на подобни мартеници вече мина, ние можем да се възползваме от събуждащата се през периода пролетна магическа сила. По- долу са представени два ритуала за здраве и един за плодородие. Периода е особенно подходящ за магии за богаство, бизнес просперитет и семейно щастие, както и за различни съдбовни корекции, като особенно добре се повлиява бездетието.

РИТУАЛ ЗА ЗДРАВЕ И ПРЕДПАЗВАНЕ ОТ БЕДИ

НЕОБХОДИМИ СА:
глинена съдинка, за предпочитане по голяма, клонка от върба , китка здравец и дебела червена свещ. Добре е да се прави или на пълнолуние или на новолуние през ноща.

ХОД НА РИТУАЛА:
Налейте в съда вода, за предпочитане или изворна или минерална и сложете в нея здравеца. Запалете свеща и обкражете купата и свеща с клонката върба, така че да се получи кръг.
Поставете водата така, че да се вижда небето, тоест до прозорец, но от вътрешната страна. Концентрирайте поглед в пламъка, докато се премрежат очите, след това ги затворете и залейте мислено цялата магическа схема с червения цвят, а след това със сребърно (цветът на Луната- САМО В СЛУЧАЙ ЧЕ ПРАВИТЕ РИТУАЛА НА ПЪЛНОЛУНИЕ)
След това на глас или на ум кажете заклинанието:
“ Сила на звездите с водата оплети се, защатита на мен и моето семейство изгради, да ни пази от зло, болести и всякакви беди.
Майко Земя, моля те сега здраве ми дари със силата на здравеца и издражливостта на върбата.”
Кажете тази формула така, че да отекне дълбоко в душата ви, да обхване цялата Вселена.
Оставете свещта да погори още малко, след което приключете ритуала.

Малка част от вода излейте на земята в знак на благодарност към Земята и звездите, а останалата вода я оставете да пренущува до прзореца. Свещата я палете когато се появи здравословно неразположение, като визуализирате, как всичко лошо изгаря в нейният пламъкм, можете разбира се и да я палите периодично в дома, особено при семейни събирания.
На сутринта пийте всички от водата и напръскайте леглата и под тях.

РИТУАЛ ЗА ХАРМОНИЗИРАНЕ И ПРЕМАХВАНЕ НА УРОКИ
Прави се когато се касае за елментарни негативни енергии и ако не се получи до 7-9 ДНИ резултат е нужно веднага да се потърси специалист за да се направи изчиставане, понеже активира сложните негативни енергоинформациони структури и е възможно да се появят главоболие или други както здравословни така и житейски проблеми.

НЕОБХОДИМИ СА:
върбова клонка, тамян и въгленче за него, три червени свещи съд с вода( за предпочитане кладенчова или изворна) и китка босилек.

ХОД НА РИТУАЛА:
Подредете свещите в равностранен триъгълник с върха напред сложете посредата купата с вода, над нея съд с въглена и тамяна и оградете всичко с върбовата клонка( като я свиете така, че да образува кръг)
Запалете свещите и тамяна и кажете следното заклинание :
“Вятър и вода в едно се съберете и злото премахнете.
Майчице Земя хармонията ми сега възстанови и уроките с аромата на босилек прогони.”

Ако правилно сте активирали енергийте, когато затворите очи, магическата схема ще е придобила форма на сфероид с цветовете на дъгата. Тогава с мисловна команда трансвормирайте всичко в ослепитално бяла светлина и я оставете да залее всичко (вас и дома ви)

След това с китката босилек леко напръскайте стаята си, лицето и ако има огледала.

маг Бойко Ценков
http://www.magicaura.com/authors.php?Auth_ID=4
[url=http://mistichno.com/modules/profile/userinfo.php?uid=2100/]ИСТИНСКА МАГИЯ

.
[/url]
zuvuya
 
Мнения: 16777214
Регистриран на: Пет Юли 02, 2004 1:18 pm
Местоположение: Bulgaria

Дните около 22 март

Мнениеот Na_ra_Den » Чет Мар 24, 2005 10:50 am

Дните около 22 март съвпадат със пролетното равноденствие . Период на особена енергийна активност поради което са възможни успешното извършване на някои ритуали, дори от хора които не са професионалисти в областта на магията. В тези дни самата Вселена е благосклонна към нашите желания и с минимални усилия, човек може да постигне целите си.

РИТУАЛ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ЖЕЛАНИЯТА

НЕОБХОДИМИ СА:
сребърен пръстен, дървена или глинена купа с вода, бяло цвете (за предпочитане роза)

ХОД НА РИТУАЛА:
На пълнолуние (следващото е на 25 март), изберете място в дома, от където ще можете да виждате луната. Вземете купата с водата и сложете вътре пръстена. Сложете я така, че луната да се отразява в нея и вие да виждате отражението. Погледнете луната и си представете как цялата и светлина и сила се събира в един лъч и се насочва само към купата. Кажете заклинание с което молите луната да зареди пръстена за изпълнение на вашето желание, до определен (разумен) срок, като и давате в дар водата и цветето. След това си предствете в купата желанието сбъднато. Извадете пръстена с лява ръка, носете го докато се сбъдне желаното събитие.
Заклинанието трябва да съчините сами, защото това е вашата лична молба към луната.

РИТУАЛ ЗА ЗАЩИТА

НЕОБХОДИМИ СА:
жълта свещ, любимо ваше бижу, босилек, светена вода.

ХОД НА РИТУАЛА:
Ритуала се извършва сутрин, когато слънцето изгрява. Запалете свещтта, пред нея поставете бижуто, вдясно от нея светената вода, вляво- босилекът. Погледнете в пламъка на свещтта и останете така, доката погледът ви се примрежи. Тогава затворете очи и си представете как един слънчев лъч достига до пламъка на свещта, а оттам продължава и оплита тялото ви като пашкул. Последният край на “нишката” от пашкула вложете в бижуто. Това е огнена защита. Веднага ще почувствате топли вълни да обливат тялото ви, ще се почувствате жизнерадостни и свободни. Носете бижуто със себе си, то ще ви пази от лоши енергии.
Накрая смесете босилека със светената вода и напръскайте дома и дрехите си.
Това е една лесна за изпълнение защита, която ви пази от негативни енергии, но тя е доста слаба и не може да спре насочени магии. Ако искате професионална защита за вас или дома ви, се свържете с някой професионалист.

КОНТАКТ С ОТВЪДНОТО
направете ритуала, само тогава когато наистина се нуждаете от помощ свише, в противен случай той просто няма да действа- казвам това за онези млади ентусиасти, които ще се опитат да го направят, просто за да си "побъбрят" с някой дух- ТОВА ПРОСТО НЯМА ДА СЕ СЛУЧИ, така че не си губете времето :о)

НЕОБХОДИМИ СА:
две бели свещи, огледало, сребърно кръстче, купа брашно, червен вълнен конец, тамян, предвидете празно място срещу вас- то е за духа.

ХОД НА РИТУАЛА:
С конеца оформете кръг. В средата поставете купата с брашното, зад нея огледалото и от двете му страни поставете свещите. Запалете ги с кибрит (магията не признава запалки), както и тамяна. Пред купата поставете кръстчето. Кажете молитвата “Отче наш”, след което чистосърдечно и от душа се помолете да се появи духа на човека, който искате да призовете. Внимавайте, духовете не обичат да бъдат безпокоени без наистина сериозна и основателна причина, така че не се учудвайте ако никой не се появи. Те идват само тогава когато е необходимо.
След като построите магическата схема, си представете, как вълненият конец се превръща в огнен кръг, визуализирайте подобен кръг около себе си и около цялата стая и около мястот, където трябва да се появи духа. Погледнете в огледалото и повторете три пъти името на човека, който призовавате, след което се концентрирайте в собственото си отражение. Гледайте докато погледът ви не се примрежи. Образът ви ще се размие и ще изникне сянка, която постепенно ще придобие очертанията на човека, който викате. Ако се появи друг образ, вземете кръстчето и го поставете пред себе си, не се плашете, а отново кажете името на човека който “търсите”. Ако нещо ви стресне, просто запалете лампата.
Общуването с духа ще се осъществи на телепатично ниво. Задавайте въпросите си с мисъл, отговорът също ще дайде като мисъл, която ясно ще отличите от вашата собствена. Това е обикновенно първата изникнала мисъл. Понякога едва в съня ви след края на ритуала ще получите желаните отговори.
Когато искате да прекратите контакта, благодарете на духа и кажете отново молитвата “Отче наш”. Изпратете любов и светлина на душата и я помолете да бди над вас, да ви закриля, помага и напътства. Изгасете свещите и оставете нещата така. На сутринта погледнете подравнената повърхност на брашното в купата, ако има следи, като от “стъпки”, ще знаете че се ползвате от благоразположението на духа.

Иван КАЦАРОВ
Аватар
Na_ra_Den
 
Мнения: 390
Регистриран на: Пон Фев 09, 2004 12:16 pm
Местоположение: София и Варна

Може да си направиш

Мнениеот ananda » Съб Мар 26, 2005 8:40 pm

Може да си направиш един хубав, правилен тетраедър от картонче и лепилце и изобщо вий в училище в първи, там втори и трети клас не сте ли правили такива работи с картон, там гланцова хартия разноветна и лепилце Рила - много е фън, сега има готско лепилце дето е кат стик - на БИГ мноо е лесно с него...
Аватар
ananda
 
Мнения: 16777214
Регистриран на: Пет Окт 01, 2004 1:03 pm
Местоположение: Bulgaria

Привет peanutche<

Мнениеот strahil » Нед Мар 27, 2005 6:35 am

Привет peanutche! Не се притеснявайте, ако има нещо важно но неизказано между Вас той ще Ви потърси. Но не се плашете в това няма да има нищо не естествено. Надявам се да не Ви потърси, защото не зная, как ще реагирате Вие. Добро утро.
Ако трябва да избирам между Бог и хората бих избрал хората.
Аватар
strahil
 
Мнения: 31
Регистриран на: Нед Яну 18, 2004 5:40 pm
Местоположение: Bulgaria

На peanutche: Това в

Мнениеот ananda » Нед Мар 27, 2005 10:39 pm

На peanutche: Това в което съм дълбоко убедена и говоря съвсем сериозно, е че твоят баща е до теб тук и сега винаги, не като дух или като някаква енергия а навсякъде, концентрирано, в теб, зад теб, пред теб - и те пази и закриля така както не е могъл приживе дори, доверявай му се - облягай се на него и на света около теб, защото той е там - заедно с безкрайно много същества .., които заслужават доверие..
За да общуваш с него, за да му кажеш нещо стига да си го помислиш, повярвай ми...ако искаш да ти помогне пак стига да му се довериш... Това доверие ще го направи спокоен, ще направи и теб спокоен/спокойна...
Няма нужда от сеанси или нещо подобно..., защото той е свързан с теб и в теб е силата която го прави да съществува
Обичай баща си и му се доверявай..
И подобни врачогледачески, спиритуалистически таратанци - от тях няма нужда...
Аватар
ananda
 
Мнения: 16777214
Регистриран на: Пет Окт 01, 2004 1:03 pm
Местоположение: Bulgaria

peanutche АЗ

Мнениеот Na_ra_Den » Пон Мар 28, 2005 9:35 am

peanutche АЗ ЩЕ БЪДА МАЛКО ПО ОСТЪР И РЯЗЪК МОЖЕ БИ....НЕЗНАМ....ЩЕ ВИДИМ КАКВО ЩЕ ИЗЛЕЗЕ НАКРАЯ ОТ ТОЗИ ПОСТИНГ

ДУШАТА, СЛЕД СМЪРТТА НА ФИЗИЧЕСКОТО ТЯЛО, ПРЕДПРИЕМА ЕДНА МНОГО ВАЖНА ТРАНСФОРМАЦИЯ, КОЯТО ЦЕЛИ ДА Я ПОДГОТВИ ЗА ПО НАТАТЪШНАТА Й ЕВОЛЮЦИЯ. ТОЗИ ПРОЦЕС ПРОТИЧА РАЗЛИЧНО ДЪЛГО ВРЕМЕ, ЗА РАЗЛИЧНИТЕ ДУШИ- СЪОБРАЗНО СТЕПЕНТА ИМ НА ХАРМОНИЧНОСТ. ТОВА Е ОСНОВНАТА ЦЕЛ НА ДУШАТА- ДА СЕ ТРАНСФОРМИРА И ДА ЕВОЛЮИРА. В ТОЗИ МОМЕНТ, НЕЯ ВЪОБЩЕ НЕ Я ИНТЕРЕСУВАТ НАШИТЕ ЗЕМНИ ДЕЛА. ТАКА ЧЕ В ЕДИН ТАКЪВ МОМЕНТ, АКО НАИСТИНА ОБИЧАТЕ И ДЪРЖИТЕ НА ЧОВЕКА....ВИЕ НЯМА ДА ТЕРЗАЕТЕ ДУШАТА МУ С.....НЕЩО ОТ ТИПА НА....."ИСКАМ ДА СИ ПОГОВОРЯ". Това в случая е проява на егоизъм ( и ако сте по- редовни посетители на нашият форум, ще знаете, че аз съм върл радетел за егоизма- но в конкретната изява, аз го ОСЪЖДАМ).
ВСЕКИ ОПИТ ЗА КОНТАКТ С ДУШАТА (ОСВЕН АКО ТЯ САМА НЕ Е ПОЖЕЛАЛА) СПИРА НЕЙНАТА ЕВОЛЮЦИЯ...... И КАКВО СТАВА.....НИЕ ОБИЧАМЕ ЧОВЕКА, И ЗАЩОТО ГО ОБИЧАМЕ- МУ ПРЕЧИМ.......МНОГО ИНТЕРЕСНО НАЛИ?!

ИМА И ОЩЕ. АКО ДУШАТА Е СВЪРШИЛА БЪРЗО ТРАНСФОРМАЦИЯТА СИ И СЕ Е ПРЕРОДИЛА(ПРЕВЪПЛАТИЛА) ТО АКО ВИЕ ИСКАТЕ ДА СИ ПОГОВОРИТЕ.....КАКВО ЩЕ СТАНЕ......ДУШАТА ЩЕ ИЗЛЕЗЕ ОТ НОВОТО ТЯЛО, ЗА ДА ДОЙДЕ ДА СИ ПОБЪБРИ С ВАС :О) ЗВУЧИ СМЕШНО НАЛИ..... КРАЙНОВРЕМЕ Е ДА ЗАПОЧНЕМ ДА ГЛЕДАМЕ МАЛКО ПО- ДАЛЕЧ ОТ НОСА СИ, КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА МИСЛИМ МАЛКО ПО- ГЛОБАЛНО...... НА МЕН ПОНЕ ТАКА МИ СЕ СТРУВА.

И В ДОПЪЛНЕНИЕ НА ПО- ГОРЕ НАПИСАНОТО....БАБИТЕ КАЗВАТ "ПИСАНО Е".....ЕДНА ПО- ДЪЛБОКА ИНТЕРПРЕТАЦИЯ НА ТОВА ПОКАЗВА, ЧЕ ВСЯКО НАШЕ ДЕЙСТВИЕ ОСТАВА НЯКАКВА ФОРМА НА "СЛЕДА".....ТАКА ЧЕ ТОВА КОЕТО ПРАВИ МЕДИУМА ИЛИ ЯСНОВИДЕЦА, КОГАТО КОНТАКТУВА С МЪРТВИТЕ Е.....ДА ЧЕТЕ ОТ ТАЗИ СЛЕДА.....ЗАЩОТО ИСТИНСКАТА ДУША СЕ Е ПРЕРОДИЛА ОТДАВНА.

ЛИЧНО АЗ НАСЪРЧАВАМ В ПОДОБЕН СЛУЧАЙ ПРИЛОЖЕНИЕТО НА МЕТАФИЗИЧНА ХИПНОЗА, КОЯТО ИМА ЗА ЦЕЛ ДА ПОЗВОЛИ НА ЖЕЛАЕЩИЯ ДА ПОБЪБРИ, ДА ГО НАПРАВИ ПРЯКО, БЕЗ ПОСРЕДНИЧЕСТВОТО НА ВРАЧКИ- ТАКА ПОНЕ ЧОВЕК Е СИГУРЕН И СЕ ДОВЕРЯВА НА СОБСТВЕНИТЕ СИ СЕТИВА. И ОЩЕ ПО ТОЗИ НАЧИН МОГАТ ДА СЕ ОСВОБОДЯТ ИЗЛИШНО НАТРУПАНИТЕ ЕМОЦИИ ОКОЛО СМЪРТТА- С ЕДИН КУРШУМ ДВА ЗАЕКА :О)

НАКРАЯ КАТО МЕДИУМ ЩЕ ВИ КАЖА....ЧЕ ЕДИНСТВЕНОТО КОЕТО МОЖЕТЕ ДА НАПРАВИТЕ ЗА ДУШАТА Е ДА И ИЗПРАЩАТЕ ЛЮБОВ. НЕ Е НУЖНО ДА Я ВИЖДАТЕ ИЛИ УСЕЩАТЕ. ЕНЕРГИЯТА СЛЕДВА МИСЪЛТА, ТАКА ЧЕ ПРОСТО МИСЛЕТЕ С ЛЮБОВ ЗА ЧОВЕКА И ПО ТОЗИ НАЧИН ЩЕ УСКОРИТЕ ТРАНСФОРМАЦИЯТА НА ДУШАТА. НЕ ПРЕЧИ И ДА ОТПРАВИТЕ МОЛИТВА. А АКО ДУШАТА ИМА НЕЩО ДА ВИ КАЖЕ.....ТЯ ЩЕ ГО НАПРАВИ САМА..... И ЩЕ ГО УСЕТИТЕ


САМО ЧЕ ТОВА Е ТЕМА ПРИЛОЖНА МАГИЯ, ТАКА ЧЕ ДА СЕ ВЪРНЕМ КЪМ НЕЯ
Аватар
Na_ra_Den
 
Мнения: 390
Регистриран на: Пон Фев 09, 2004 12:16 pm
Местоположение: София и Варна

Анонимен

Мнениеот Na_ra_Den » Пон Мар 28, 2005 9:37 am

Анонимен
A ne6to za piramidite nqma li da napi6ete?
Energiqta na piramidite,kak da si naprawim sami piramida?
Blagodarq.


ОЩЕ В САМОТО НАЧАЛО НА magicaura.com, СЪЗДАДОХ ТЕМА
ЗА ПИРАМИДИТЕ, НАМИРА СЕ В РАЗДЕЛ РАДИЕСТЕЗИЯ. ТАМ ТОЧНО, ЯСНО И НА РАЗБИРАЕМ БЪЛГАРСКИ Е ОБЯСНЕНО КАК ДА СИ НАПРАВИ ЧОВЕК САМ ПИРАМИДА, КАКВА Е РАЗЛИКАТА МЕЖДУ ТИПОВЕТЕ ПИРАМИДИ, КОЯ ПИРАМИДА ЗА КАКВО СЕ ИЗПОЛЗВА.

ИДЕТЕ И ПРОЧЕТЕТЕ.....ЩЕ СЕ РАДВАМ, АКО "СЪЖИВИТЕ" ВЪПРОСНАТА ТЕМА С ВЪПРОСИ И КОМЕНТАРИ
Аватар
Na_ra_Den
 
Мнения: 390
Регистриран на: Пон Фев 09, 2004 12:16 pm
Местоположение: София и Варна

ЕЕЕ сегаа пъкк Модер

Мнениеот ananda » Пон Мар 28, 2005 11:17 pm

ЕЕЕ сегаа пъкк Модераторе, На_Ра_ден:))))икашшш да кажеш че това с лепилото не е ВЯРНУУУ!!!ОООООО:(((((((((((
Аватар
ananda
 
Мнения: 16777214
Регистриран на: Пет Окт 01, 2004 1:03 pm
Местоположение: Bulgaria

В ИНТЕРЕС НА ИСТИНАТ

Мнениеот ananda » Пон Мар 28, 2005 11:21 pm

В ИНТЕРЕС НА ИСТИНАТА ЗА ДА НЕ РАЗВОДНЯВАМ ПОВЕЧЕ ТЕМАТА ПУСКАМ НОВА ТЕМА - ОЩИ НЕ СЪМ ИЗМИСЛИЛА КАК ЩЕ СЕ КАЗВА - АДМИНЪТ МОЕ ДА ПРЕМЕСТИ МОИТЕ ПРЕМЪДРОСТИ ТАМ
Аватар
ananda
 
Мнения: 16777214
Регистриран на: Пет Окт 01, 2004 1:03 pm
Местоположение: Bulgaria

Следваща

Назад към Магия

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

cron