Мъжете - Везни, Скорпион и Стрелец

Мъжете - Везни, Скорпион и СтрелецМъжът Везни

Не се учудвайте, ако започне да ви анализира, още преди да сте се запознали. И няма да се притесни да каже на глас какво мисли за вас. Първо тази прямота може да ви подразни, но ако ви стане приятел, мъжът от зодия Везни ще бъде искрен и няма да ви спестява истината. Може да се разчита на трезва оценка и съвет от него. Друг е въпросът, че той самият често е колеблив за себе си. Когато се налага да вземе решение – той дълго премисля и слага „за“ и „против“ ту на едната, ту на другата везна.

Като служител той е честен и ще работи съвестно. Понякога ще изпада в депресии от това, че може би не е достатъчно ценен, но облакът бързо ще отмине и той ще се усмихне. Облича се стилно, чаровен е и печели лесно женските сърца.

Мъжът Скорпион

Може би е редно, когато говорим за този мъж, да започнем с думата „секс“ и с това, че той е прекрасен любовник, но не особено верен съпруг. До него трябва да има една дълготърпелива жена. Познава интимно женската анатомия и има много активно еротичио въображение. За него няма бариери. Неговата енергия е неизчерпаема, желанията му никога не пресъхват. Господин-Скорпион има склонност към тайнственост!

Той е и човек на чувствата, със сърце, което може да бъде пронизано - той иска да бъде влюбен, но се страхува от съюз. Нито една връзка не може да продължи дълго, защото приpодата му е да създава пpoблеми, дори когато няма такива. След това неговата аналитичност се заема и разнищва проблема по такъв начин, доказвайки, че той не може да бъде решен. Бори се срещу по-близко обвързване и предизвиква ревност в жената. Скорпион предпочита връзки с по-опитни жени, защото те ще приемат любовта толкова лесно, колкото и той. И той ще им достави толкова удоволствие, колкото и на себе си. Вярва, че всеки роман трябва да бъде с чувство за хумор. В действителност, не е подготвен да влезе в дълготрайни истински взаимooтношения. Трябва да има спасителна сламка, защото никога не знае всъщност какво иска.

Мъжът Стрелец

Мъжете-Стрелец са откровени и словоизлиятелни. Истината понякога наранява, но такта не е присъщ на Стрелец. От друга страна, ако той ви даде дума, вие можете да разчитате на него. Като приятел е сговорчив и толерантен. Той върши нещата съвършено и изисква умствено и физическо съвършенство от този, когото обича. Но неговата критичност е също знак, че ви чувства близко до себе си.

Чувствителен и лесно изпадащ в депресия, той може да страда от нервност и странна потиснатост. За щастие, тези настроения не траят дълго. Вие можете да бъдете отблъснати от неговата упоритост. Обича да върши нещата самичък, без да ги споделя. Oпитът гo е научил, че може да достигне почти всичко, към което е насочил амбициите си. Той е много практичен финансист, но слабост са му начинания, които са недостойни за него. Ще видите, че е щедър. Oбича лукса и прави блестящи подаръци. Стрелец е отличен разказвач, чаpoвен гост на тържества.  Вход в системата