Какво е магията?

Магията е наука която включва в себе си физика, биология, психология и други, като разбира се при това е запазила всичко ценно и действащо за себе си от древните учения. Магията се занимава с енергийни въздействия върху живи и неживи обекти, т.е. хора, животни, сгради, земя, гора и всичко, което ни обкръжава.

Повечето хора разделят магията само на бяла и черна. Но магията е една. Думите бяла и черна се отнасят към начина на нейното предназначение - за добро ли се прави или за зло. С доброто всичко е ясно, за да направиш добро по магическият начин трябва да си магьосник . Обаче злото може да приема различни форми, а зло за съжаление може направи всеки в чиято душа живеят злоба, омраза и завист.

За всички от вас е добре позната ситуацията, когато изведнъж всичко върви на опаки, семейства се разделят, влюбените се скарват, родителите не могат да се разберат с децата си. Проваля се работата, здравето отива на кино, изчезва късмета и всичко това няма логическо обяснение. Това е един от основните показатели, че на човека е направена магия.

След такова въздействие животът на човека се съсипва и само развалянето на черната магия може да му върне отново мира и спокойствието.

2. Какви видове магии съществуват и могат ли да бъдат развалени?

От личен опит мога да кажа, че съществуват над 5 000 различни видове магии. За да не влизам в подробности ще ви разкажа за най- често срещаните в България.

 

  • чрез предмети - предметна магия,  
  • чрез снимки - ментална магия,
  • чрез предмет принадлежащ на човека - опосредствена магия (най-често чрез дрехата му или част от нея).  
  • ритуали - астрална магия,

 - Кармичната магия е по-сложна. Тя включва действия, извършени в някои от предишните прераждания и съпроводени със специално проклятие, осигуряващо пренасяне на тази магия от едно прераждане към друго и спираща еволюцията на душата по стъпалата на кармата.

  •  Кармичната магия

На първо място стои предметна магия. Тя се прави с помоща на различни предмети, които носят в себе си или са заредени с отрицателна информация. Това са предмети, от най-прости, като конец или нишка омотана на сухи пръчици, до водата от покойник.

Този начин на правене на магии най-често се използва в циганска, турска, старобългарска, а също и арабска магия, която напоследък доста се е навъдила в България.

На второ място стои Ментална магия, в която въздействието става с мисълта през образа, снимката или дрехата на човек. Тези магии засягат личните отношения на човека и здравето му .

Не по-малко опасни са проклятията (да не бъркате с проклетии). Те засягат цялата рода и се предават от поколение на поколение.

Кармичната магия засяга всичко в живота на човека. И е много опасна, защото направена в един от предишните животи, може да започне да действа във всеки момент неизвестно кога и в какъв вид.

И най- популярната в България - любовна магия (за събиране или разделяне).

Има още цял куп различни магии, които се отнасят към конкретни случаи, за които можем да говорим друг път.

Всички тези и цял куп други магии могат да бъдат напълно развалени само от квалифицирани специалисти. Човек прави най- голяма грешка, когато чака всичко лошо за което говорих да отмине от само себе си.

А това е опасно, защото България е една от най-силните енергийни зони в света . Всеки втори човек, роден в България, има вродени екстрасензорни заложби. Затова всички негови проклятия, пожелания, съзнателни или подсъзнателни действия, водят към черни магии и уроци .

 

При проклятието на рода (генетична магия) се засягат всички хора, генетично свързани с омагьосания човек.

1. Какво е магията?Етикети: магияАвтор

Шевкет Махсутов

Шевкет Махсутов

Експерт по Хороскопи, Лечение, Фън Шуй, Други

Пълна информация за експерта

Вход в системата